O nas

O nas

Prizadevamo si, da bi vrednotenje podjetij postalo dostopnejše tudi za majhna ter srednje velika zasebna podjetja.
O nas

Z našim modernim pristopom in metodami si prizadevamo postati vodilni v ocenjevanju vrednosti podjetij na spletu ter našim uporabnikom ponuditi cenovno ugoden, hiter in preprost način za pridobitev ocene vrednosti podjetja. Naš cilj je ustvariti orodje, s katerim podjetnikom približamo razumevanje vrednosti svojega ali drugega podjetja. 

Prepričani smo, da bi moral vsak podjetnik poznati vrednost svojega podjetja ter njegovo pozicioniranost znotraj same dejavnosti, naša želja in poslanstvo pa je demokratizirati proces vrednotenja podjetij, kar pomeni, da postopek ocene vrednosti, postane hitrejši, cenejši, dostopnejši ter nevsiljiv za uporabnika.
Naša vizija

Kot podjetnik ali lastnik podjetja, ki ne kotira na borzi, obstaja veliko razlogov, da se vprašate, koliko je vredno vaše podjetje ali kakšno drugo podjetje. Vendar pa večina podjetnikov ne pozna prave vrednosti svojih ali drugih privatnih podjetij. Prav tako ne razume svojega položaja v konkurenčnem okolju svoje dejavnosti. 

Zato smo ustvarili rešitev, s katero nameravamo vsakemu podjetniku pomagati odgovoriti na zgornje vprašanje in s tem omogočiti večjo dostopnost te ključne informacije, ki nujno pomembna za vse pomembnejše finančne odločitve podjetnikov.Reference

Maginus71

Surf71

Sladoledarna71

Gojakagenzia71

MPA71

Selfness71

Specter71

Forgotten Garden71

Tramontana71

Solera71

Imparo71

S TMM71

MTSI Lighting71

Jazbec71